webmail IT Administrator - Michael Martedal Hansen CO2 neutral Hjemmeside

Kan man

 

Small Business Server
 
Ved Du

Microsoft Small Business Server 2003

Ordene "server" og "netværk" har tidligere fremmanet et billede af store computerlokaler, der er gemt dybt inde i virksomheden, og som styres af specialister i vinduesløse kontorer. Heldigvis er det nye tider.

En server er en computer, der tilbyder tjenester, kommandoer og centraliseret administraion af arbejdsstationer, og mindre virksomheder kan ofte også få fordele

Udviklet specielt til mindre og mellemstore virksomheder

Mange mindre og mellemstore virksomheder ønsker ikke at have en egentlig it-administration. Derfor er det et udtalt krav til en serverløsning, at den skal være billig at anskaffe, ressourcebesparende, brugervenlig og nem at vedligeholde. Windows Small Business Server 2003 er den rettet. Løsningen giver mange af de samme funktionaliteter og muligheder som netværksløsninger til store virksomheder.

Grund

Hvis du centraliserer dataene på en server, kan du bedre administrere vigtige oplysninger. Det bliver nemmere at dele filer og andre data på tværs af pc'er, og det bliver også nemmere at overføre data fra en pc til en anden.
Du kan beskytte dine data ved at gøre det nemmere at tage en sikkerhedskopi af dem. I Windows Small Business Server 2003 er der to funktioner, som gør sikkerhedskopiering og gendannelse af vigtige data nemmere.
Det bliver nemmere at arbejde sammen som en virksomhed. Windows Small Business Server 2003 leveres med Windows SharePoint Services, som er software, der gør det muligt for dine medarbejdere og andre teammedlemmer at samarbejde via internettet. Ved hjælp af SharePoint får du et firmaintranet med en brugervenlig grænseflade til organisering og deling af oplysninger. Programmet leveres komplet med hjælpedokumenter og ressourcer.
Du kan hjælpe de mobile medarbejdere. Servere giver mulighed for, at medarbejdere kan få fjernadgang til netværket og arbejde, mens de er væk fra virksomheden.


 
Small Business Server
 
Ved Du